Jag kom hem till underbara Josefin och hennes goa son Noah en dimmig oktoberförmiddag. Och jag är så otroligt glad över att jag fick träffa och lära känna dessa två, deras starka band berörde mig starkt! För mig var det en otroligt djup upplevelse känslomässigt och företagsmässigt. Jag kände att jag äntligen kommit in till kärnan i mitt varför i företaget, anledningen till att det är exakt det här jag vill jobba med. Jag vill skapa känslor, som känns på riktigt, på djupet, som bevarar den tid som är nu. Jag är stolt och glad över bilderna - allt föll på plats och nu vill jag bara göra fler moderskapsfotograferingar!

Ammande mamma med hennes son i famnen

Jag är så glad att du skapade denna oas av magi för oss att minnas. Jag kände mig så avslappnad, bekväm och lugn. Tiden bara flög iväg. Var verkligen helt underbart! Bilderna är helt fantastiska, har gåshud och är tårögd. Wow vad du är bra. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig det såhär fint. Du har verkligen fångat något jag aldrig hade fått se annars, tack ❤

Josefin