Familjefotografering

Föreviga den stora kärleken som ni delar


En härlig fotografering hemma hos er eller utomhus, ni väljer själva! Min ambition är ärliga och naturliga bilder med fokus på närheten i er familj. Jag hjälper er att spara minnen som i framtiden påminner om hur livet såg ut just där och då och som förevigar den stora kärleken som ni delar.

Från bokning till leverans

01. Bokning


Fyll i mitt bokningsformulär. Jag återkommer inom någon arbetsdag så bestämmer vi ett datum som passar. Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingsavgiften. Detta bekräftar din bokning! Jag fotograferar i naturligt ljus så om det blir för dåligt väder bokar vi självklart om. Inför fotograferingen får du all information och support du behöver för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

02. Fotografering


Nu är det dags för fotografering! Vi möts upp inomhus hemma hos er eller utomhus på en fin plats på Lidingö. Fotograferingen är mellan 1-2 timmar. Under fotograferingen är er enda uppgift att ha mysigt och kul med familjen. Var nära varandra, gosa, mys och skoja. Resten sköter jag! Fokus ligger hela tiden på att göra det till en rolig, mysig och minnesvärd stund. Jag vill att känslan ska vara lugn och avslappnad och jag hjälper till med enkla ”uppgifter” för att fånga ögonblicken. Min ambition är ärliga och naturliga bilder med fokus på närheten i er familj.

03. Galleri och leverans


Inom tre-fyra veckor efter fotograferingstillfället när jag är klar med redigeringen av era bilder skickar jag en länk till ett vackert webbgalleri av era bästa bilder. Där väljer ni enkelt ut de bilder ni vill köpa, och betalar därefter. Sedan får ni ert färdiga bildgalleri med era digitala högupplösta bilder.

Har du några frågor? Skicka ett meddelande så hjälper jag dig!

Jag är så glad att jag fann Malin som fotograf!! Jag föll pladask för hennes känsla att lyckas fånga ögonblick i ett vackert bildspråk.. vilket hon också gjorde på vår fotografering med våra tre barn! Malin var oerhört lätt att känna sig trygg med vilket gjorde att fotograferingen blev precis så naturlig och full av fina ögonblick som hon fångade så vackert! Personlig och professionell!

Familjen Dahrmark

”Vad gör vi om barnen inte lyssnar?"


Det är ju inte alltid att barn vill göra som vi säger. Då är det lätt hänt att svettpärlorna bryter fram på oss föräldrar, speciellt om det sker på en fotografering. Jag vet - jag är själv tvåbarnsmamma till en fyra-åring och en två-åring. Men vet ni vad - vi löser det tillsammans. Jag lovar! Under en fotografering med mig kommer ni få leka, springa, dansa, kittlas eller kanske gå på upptäcktsfärd. Ofta är det just då de naturliga skratten kommer – när vi får göra roliga saker tillsammans med de vi älskar allra mest.

Din investering


Om 1 år, 5 år, 20 år kommer du se tillbaka på de här bilderna och tacka dig själv för att tog beslutet att boka en familjefotografering. Dessa bilder kommer bli mer och mer värdefulla ju längre tiden går. Det här kanske den bästa investeringen ni gör i år för familjen?

Herregud Malin! Jag är så orimligt tacksam för att vi hittade dig!! TACK TACK TACK för att du förevigat oss på det här sättet!!!! Man tror man kan fånga egna ögonblick själv med sin telefon men INGET går ju upp mot detta. Jag visste att det skulle bli bra efter att du var här, men inte SÅ bra. TACK!! ❤

Familjen Granbom

Vad kostar det?


Vid bokning skickas en bokningsfaktura på fotograferingskostnaden som är på 1500 kr.

Detta bekräftar er bokning och att ni är ett steg närmre att få de där underbara bilderna på er familj. 3-4 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ert webbgalleri och först då väljer ni vilket bildpaket ni vill köpa; lilla, mellan eller stora. Efter bildvalet skickas slutfakturan och när den är betald får ni era underbara favoritbilder!

Lilla - 3500 kr


I lilla paktet ingår 5 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Mellan - 4500 kr


I mellanpaketet ingår 10 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Stora - 5500 kr


Har du svårt att bara välja ut några bilder? Om du väljer det stora paketet ingår alla bilder i galleriet, minst 50 stycken, levererade digitalt och högupplöst. Du kommer även få det fina bildspelet.

Samtliga av dessa tre paket går att delbetala i 3 månader.


Boka här


Så roligt att du funderar på att boka en fotografering! Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort. Titta även i skräpposten, ibland kan mejl hamna där. Har du inte hört något från mig inom 48 timmar så skicka ett sms till mig på 070-206 87 98. Ser framemot att höras!

MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF, FAMILJEFOTOGRAF,
OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÅNGAR NATURLIGA ÖGONBLICK OCH KÄNSLOR. UTGÅR FRÅN LIDINGÖ, STOCKHOLM.