Familjefotografering

Föreviga den stora kärleken som ni delar


En härlig fotografering hemma hos er eller utomhus, ni väljer själva! Min ambition är ärliga och naturliga bilder med fokus på närheten i er familj. Jag hjälper er att spara minnen som i framtiden påminner om hur livet såg ut just där och då och som förevigar den stora kärleken som ni delar.

Pappa och mamma står tillsammans och håller i sin dotter och skrattar tillsammans
Ammande mamma som håller hand med sin lilla dotter
Mamma som lyfter upp sin lilla dotter och pussar henne på kinden
Söt glad liten tjej på 6 månader som kryper på mattan och tittar in i kameran
LIfestylefotografering med familjen sittande i soffan tillsammans
Närbild på mamman som håller sitt barn i famnen och de små fötterna syns
Närbild på mamma och pappa som håller hand och där dotterns fötter syns
6-månaders dottern ligger på sängen och busar och skrattar till pappan
Flicka på 6 månader tittar ut genom fönstret och hennes reflex syns i fönsterrutan
Mysig stund mellan mamma och dotter där hon ligger ner på mammas axel och håller om mamman
Pojke med två yngre systrar springer mot kameran hand i hand och skrattar
Hela familjen med tre barn sitter på en filt tillsammans
Pappan leker och kastar upp sin yngsta dotter i luften som skrattar glatt mot kameran
Pappa med sina två söner, en kramar om hans ben och en sitter på pappas axlar och kramar honom
Mamma som sitter på huk och ammar ena tvillingtjejen när andra tvillingtjejen blir avundsjuk och börjar dra i mamma

Herregud Malin! Jag är så orimligt tacksam för att vi hittade dig!! TACK TACK TACK för att du förevigat oss på det här sättet!!!! Man tror man kan fånga egna ögonblick själv med sin telefon men INGET går ju upp mot detta. Jag visste att det skulle bli bra efter att du var här, men inte SÅ bra. TACK!! ❤

Familjen Granbom
Kärleksfull pappa som kramar om sina två glada döttrar

”Vad gör vi om inte barnen lyssnar?"


Det är ju inte alltid att barn vill göra som vi säger. Då är det lätt hänt att svettpärlorna bryter fram på oss föräldrar, speciellt om det sker på en fotografering. Jag vet - jag är själv tvåbarnsmamma till en tre-åring och en ett-åring. Men vet ni vad - vi löser det tillsammans. Jag lovar! Under en fotografering med mig kommer ni få leka, springa, dansa, kittlas eller kanske gå på upptäcktsfärd. Ofta är det just då de naturliga skratten kommer – när vi får göra roliga saker tillsammans med de vi älskar allra mest.

”Vad gör vi om inte barnen lyssnar?"


Det är ju inte alltid att barn vill göra som vi säger. Då är det lätt hänt att svettpärlorna bryter fram på oss föräldrar, speciellt om det sker på en fotografering. Jag vet - jag är själv tvåbarnsmamma till en tre-åring och en ett-åring. Men vet ni vad - vi löser det tillsammans. Jag lovar! Under en fotografering med mig kommer ni få leka, springa, dansa, kittlas eller kanske gå på upptäcktsfärd. Ofta är det just då de naturliga skratten kommer – när vi får göra roliga saker tillsammans med de vi älskar allra mest.

Från bokning till leverans

01. Bokning


Fyll i mitt bokningsformulär. Jag återkommer inom någon arbetsdag så bestämmer vi ett datum som passar. Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingsavgiften. Detta bekräftar din bokning! Jag fotograferar i naturligt ljus så om det blir för dåligt väder bokar vi självklart om. Inför fotograferingen får du all information och support du behöver för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

02. Fotografering


Nu är det dags för fotografering! Vi möts upp inomhus hemma hos er eller utomhus på en fin plats på Lidingö. Fotograferingen är cirka 60-90 minuter. Under fotograferingen är er enda uppgift att ha mysigt och kul med familjen. Var nära varandra, gosa, mys och skoja. Resten sköter jag! Fokus ligger hela tiden på att göra det till en rolig, mysig och minnesvärd stund. Jag vill att känslan ska vara lugn och avslappnad och jag hjälper till med enkla ”uppgifter” för att fånga ögonblicken. Min ambition är ärliga och naturliga bilder med fokus på närheten i er familj.

03. Galleri och leverans


Inom två-tre veckor efter fotograferingstillfället när jag är klar med redigeringen av era bilder skickar jag en länk till ett vackert webbgalleri av era bästa bilder. Där väljer ni enkelt ut de bilder ni vill köpa, och betalar därefter. Sedan får ni ert färdiga bildgalleri med era digitala högupplösta bilder. Om ni väljer att köpa till förstoring eller fotobok kommer jag skicka detta hem till er när den är tryckt.

Har du några frågor? Skicka ett meddelande så hjälper jag dig!

Jag säger bara WOW!! Vilken fotograf du är! Helt fantastiska bilder! Jag är såå lycklig! Du har verkligen lyckats fånga ren lycka och kärlek på bilderna. Jag är helt tagen. Du är verkligen så duktig på att guida och göra så att det är äkta skratt och inte uppställt och stelt. Du är så otroligt duktig på att fånga ögonblicken. Vi är otroligt nöjda och kommer rekommendera dig till alla som vill fotografera sig!

Familjen Söderstam
Mamma kramar om sina döttrar under en familjefotografering på hösten

Din investering


Om 1 år, 5 år, 20 år kommer du se tillbaka på de här bilderna och tacka dig själv för att tog beslutet att boka en familjefotografering. Dessa bilder kommer bli mer och mer värdefulla ju längre tiden går. Det här kanske den bästa investeringen ni gör i år för familjen?


Priser


Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingskostnaden - 1500 kr (bokningsavgiften) som bekräftar din bokning och att du är ett steg närmre att få de där underbara bilderna på dig och barnen tillsammans. 2-3 veckor efter fotograferingen när du får tillgång till ert webbgalleri väljer du vilket bildpaket du vill köpa.

Lilla - 2500 kr


I lilla paktet ingår 5 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Mellan - 3500 kr


I mellanpaketet ingår 10 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Stora - 4500 kr


Har du svårt att bara välja ut några bilder? Om du väljer det stora paketet ingår alla bilder i galleriet, minst 40 stycken, levererade digitalt och högupplöst. Du kommer även få det fina bildspelet.

Samtliga av dessa tre paket går att delbetala i 3 månader. Jag erbjuder även fotobok och fine art-förstoring av era bästa bilder! Läs mer här


Supertrevlig fotografering där Malin väntade tålmodigt och professionellt när våra älskade barn inte riktigt vaknade på

Boka här


Så roligt att du funderar på att boka en fotografering! Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort. Titta även i skräpposten, ibland kan mejl hamna där. Har du inte hört något från mig inom 48 timmar så skicka ett sms till mig på 070-206 87 98. Ser framemot att höras!

Supertrevlig fotografering där Malin verkligen kände hur vår familj fungerade bäst. Hon väntade tålmodigt och tog helt fantastiska bilder trots att två av tre barn inte alls var med på noterna. Bildleveransen kom snabbt och det var mer känsla och kärlek i dem än jag någonsin kunnat drömma om. Rekommenderar henne alla dagar i veckan

Familjen Strömberg
FAMILJEFOTOGRAF,MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÅNGAR NATURLIGA ÖGONBLICK OCH KÄNSLOR. UTGÅR FRÅN LIDINGÖ, STOCKHOLM. GÖR ÄVEN FOTOGRAFERINGAR I HÄLSINGLAND OCH VÄRMLAND.