Gravidfotografering

I väntan på något fantastiskt


Att ha en växande mage som gömmer en ny liten familjemedlem är verkligen magiskt. Med en gravidfotografering kan vi fånga denna speciella tid av längtan till ditt barn. Du kan vara själv, ha med din partner eller hela familjen. Du väntar något fantastiskt i livet och det ska såklart förevigas!

När du gör en gravidfotografering hos mig får du halva priset på bokningsavgiften på en nyföddfotografering (värde 1250kr) !

Vänta inte med att boka 


Jag förstår att det kanske inte är det första du tänker på att boka en gravidfotografering om du kan bocka av många av gravidkrämporna. Kanske har du också svårt att sova på natten - ibland är det ju helt hopplöst att hitta en skön position med stora magen, det kan krypa i benen och så är du kissnödig ofta på det. Det är också så vanligt att inte känna sig helt bekväm i sin nya växande kropp och du kanske har svårt att hitta passande kläder. I know. Jag har själv varit gravid två gånger och har inte någon gång bokat en gravidfotografering och oj vad jag ångrar mig! Se till att bevara minnen från den här underbara tiden när ni väntar på er nya lilla familjemedlem.


Jag har även en kundgarderob där du gratis kan låna vackra klänningar och kimonos att fotograferas i så du inte behöver köpa något nytt om du inte vill. Och kom ihåg - du skapar något fantastiskt och det finns inget vackrare än en gravid kvinna!

Under en kväll som visade sig skulle bli den roligaste på hela våren, lekte jag och min dotter oss igenom en fotografering med Malin. Hennes mjuka, varma och naturliga sätt att få oss att leka och röra oss tillsammans gjorde det så avslappnat. Vi hade fokus på allt annat än kameran, vilket gjorde att det blev magiska bilder! Hennes känsla och stil tycker jag är helt unik. Jag rekommenderar verkligen ALLA att föreviga livet, som det ser ut där och då, på bild. Jag kunde inte ha blivit nöjdare med bilderna!

Amanda

Från bokning till leverans

01. Bokning


Fyll i mitt bokningsformulär. Jag återkommer inom någon arbetsdag så bestämmer vi ett datum som passar. Det är individuellt när det passar bäst att fotograferas som gravid, det beror på hur du känner dig och hur du mår. Vanligt är mellan vecka 25 och 35. Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingsavgiften. Detta bekräftar din bokning! Jag fotograferar i naturligt ljus så om det blir för dåligt väder bokar vi självklart om. Inför fotograferingen får du all information och support du behöver för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

02. Fotografering


Nu är det dags för fotografering! Vi möts upp antingen inomhus hemma hos dig eller utomhus på en fin plats på Lidingö. Fotograferingen är mellan 1-2 timmar. Du väljer om du vill fotograferas själv, ha med din partner eller hela familjen. Om partner eller familjen är med får ni kramas och busa framför kameran. Jag vill att känslan under fotograferingen ska vara avslappnad och rolig. Jag kommer hjälpa till och ge små uppgifter och förslag för att fånga ögonblicken.

03. Galleri och leverans


Inom tre-fyra veckor efter fotograferingstillfället när jag är klar med redigeringen av era bilder skickar jag en länk till ett vackert webbgalleri av era bästa bilder. Där väljer ni enkelt ut de bilder ni vill köpa, och betalar därefter. Sedan får ni ert färdiga bildgalleri med era digitala högupplösta bilder.

Har du några frågor? Skicka ett meddelande så hjälper jag dig!

Blivande föräldrarna står på en klippa i solnedgången på Lidingö och håller om varandra
Gravid kvinna håller om magen och tittar ut över vattnet
Kärleksfullt par som väntar sitt första barn promenerar på klippan med vattnet bakom sig

En bokning med Malin är så mycket mer än en fotografering. I väntan på vårt första barn förevigade hon en helt magisk kväll som jag och min sambo kommer att bära med oss resten av livet. Allt kändes så otroligt avslappnat och naturligt vilket också speglas i de fantastiska bilder vi fick ❤︎ Vi är så lyckliga att vi investerade i denna graviditetsfotografering ❤︎

Cajsa-Lisa & David

Din investering


Om 10 år eller kanske faktiskt redan när din lilla bebis är född kommer du se tillbaka på de här bilderna och tacka dig själv för att tog beslutet att boka en gravidfotografering. Dessa bilder kommer bli mer och mer värdefulla ju längre tiden går. Min äldsta dotter tycker det är jätteroligt att titta tillbaka på de bilderna som vi har från när hon låg i magen och det är så fint att kunna minnas och återberätta den tiden tillsammans med henne. Det här är kanske den bästa investeringen du gör i år för familjen och ditt kommande barn? Om du bokar en gravidfotografering hos mig får du dessutom halva priset på bokningsavgiften på en nyföddfotografering!


Vad kostar det?


Vid bokning skickas en bokningsfaktura på fotograferingskostnaden som är på 1500 kr.

Detta bekräftar er bokning och att ni är ett steg närmre att föreviga er väntan på er lilla bebis. 3-4 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ert webbgalleri och först då väljer ni vilket bildpaket ni vill köpa; lilla, mellan eller stora. Efter bildvalet skickas slutfakturan och när den är betald får ni era underbara favoritbilder!

Lilla - 3500 kr


I lilla paktet ingår 5 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Mellan - 4500 kr


I mellanpaketet ingår 10 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Stora - 5500 kr


Har du svårt att bara välja ut några bilder? Om du väljer det stora paketet ingår alla bilder i galleriet, minst 50 stycken, levererade digitalt och högupplöst. Du kommer även få det fina bildspelet.

Samtliga av dessa tre paket går att delbetala i 3 månader.


Gravidfotografering i vattnet där mamman håller om magen

Boka här


Så roligt att du funderar på att boka en fotografering! Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort. Titta även i skräpposten, ibland kan mejl hamna där. Har du inte hört något från mig inom 48 timmar så skicka ett sms till mig på 070-206 87 98. Ser framemot att höras!

MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF, FAMILJEFOTOGRAF,
OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÅNGAR NATURLIGA ÖGONBLICK OCH KÄNSLOR. UTGÅR FRÅN LIDINGÖ, STOCKHOLM.