Moderskapsfotografering

Det starka bandet mellan mamma och barn


Från allra första stund har ni ett speciell band. I nio månader bär du din bebis och förbereder dig på att bli mamma. Er närhet och kärlek, det fina och det känslofyllda är värt att bevaras för alltid. Att kunna se tillbaka på denna tiden och minnas hur det var är ovärderligt. En vacker intim fotografering som görs hemma hos er eller utomhus. Du kan vara klädd eller avklädd, vi kan föreviga era mysiga amningsstunder, när ni tar ett bad eller något helt annat, du väljer själv. Det blir en lugn och avslappnad stund med fokus på ert speciella band tillsammans. För mig är moderskapet det finaste som finns. Låt mig skapa er historia att minnas för alltid.

Vacker, intim amningsstund under en moderskapsfotografering i Stockholm
Närbild på dotterns hand som håller i sin mamma
Mysig amningsstund där både mamma och dotter ligger ner på sängen

Från bokning till leverans

01. Bokning


Fyll i mitt bokningsformulär så återkommer jag inom någon arbetsdag så bokar vi in ett datum. Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingsavgiften. Detta bekräftar din bokning! Jag fotograferar i naturligt ljus så om det blir för dåligt väder bokar vi självklart om. Om vi gör fotograferingen inomhus startar vi runt 11-tiden för bäst ljus. Inför fotograferingen får du all information och support du behöver för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

02. Fotografering


Nu är det dags för fotografering! Vi möts på platsen utomhus eller så kommer jag hem till er och vi har en mysig stund tillsammans. Fotograferingen är mellan 1-2 timmar. Jag fångar er kärlek och närhet! Det fina, det varma, det intima. Fokus ligger hela tiden på att göra det till en rolig och minnesvärd stund. Jag vill att känslan ska vara lugn och avslappnad och jag hjälper till med enkla direktiv och förslag för att fånga ögonblicken.

03. Galleri och leverans


Inom tre-fyra veckor efter fotograferingstillfället när jag är klar med redigeringen av era bilder skickar jag en länk till ett vackert webbgalleri av era bästa bilder. Där väljer ni enkelt ut de bilder ni vill köpa, och betalar därefter. Sedan får ni ert färdiga bildgalleri med era digitala högupplösta bilder.

Har du några frågor? Skicka ett meddelande så hjälper jag dig!

Andrea Norrman men sin dotter håller om varandra och blundar på en moderskapsfotografering
Moderskapsfotografering med Andrea Norrman som kittlar sina skrattande barn
Andrea Norrman med sina barn sittandes i soffan och leker med katten

Din investering


Om 1 år, 5 år, 20 år kommer du se tillbaka på de här bilderna och tacka dig själv för att tog beslutet att boka en moderskapsfotografering. Dessa bilder kommer bli mer och mer värdefulla ju längre tiden går. Att bli mamma var för mig det bästa, svåraste och mest fantastiska någonsin. Kärleken är gränslös. Att uppleva denna kärleksexplosion, när det stundtals känns som att hjärtat ska brista är helt omvälvande. Det starka bandet mellan mamma och barn är något av det finaste som finns och som jag tycker är alldeles för sällsynt på bild. Närheten, kärleken, det fina, det känslosamma. Att för alltid kunna se tillbaka på denna tiden och minnas hur det var. För mig är det otroligt värdefullt att ha kvar, och detta vill jag hjälpa till att bevara för fler mammor. Det här kanske den bästa investeringen du gör i år för dig själv och ditt/dina barn?


Vad kostar det?


Vid bokning skickas en bokningsfaktura på fotograferingskostnaden som är på 1500 kr.

Detta bekräftar din bokning och att du är ett steg närmre att få de där fantastiska bilderna på dig och ditt barn. 3-4 veckor efter fotograferingen får du tillgång till ert webbgalleri och först då väljer du vilket bildpaket du vill köpa; lilla, mellan eller stora. Efter bildvalet skickas slutfakturan och när den är betald får du dina underbara favoritbilder!

Lilla - 3500 kr


I lilla paktet ingår 5 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Mellan - 4500 kr


I mellanpaketet ingår 10 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Stora - 5500 kr


Har du svårt att bara välja ut några bilder? Om du väljer det stora paketet ingår alla bilder i galleriet, minst 50 stycken, levererade digitalt och högupplöst. Du kommer även få det fina bildspelet.

Samtliga av dessa tre paket går att delbetala i 3 månader.


Jag är så glad att du skapade denna oas av magi för oss att minnas. Jag kände mig så avslappnad, bekväm och lugn. Tiden bara flög iväg. Var verkligen helt underbart! Bilderna är helt fantastiska, har gåshud och är tårögd. Wow vad du är bra. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig det såhär fint. Du har verkligen fångat något jag aldrig hade fått se annars, tack ❤

Josefin

Boka här


Så roligt att du funderar på att boka en fotografering! Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort. Titta även i skräpposten, ibland kan mejl hamna där. Har du inte hört något från mig inom 48 timmar så skicka ett sms till mig på 070-206 87 98. Ser framemot att höras!

Mamma med barn i famnen dansar i solnedgången på stranden på moderskapsfotografering
Moderskapsfotografering med närhet mellan mamma och barn

Malin har fotat oss en gång tidigare när min dotter var en månad gammal. Nu när hon fyllt 1 år var Malin det självklara valet för ännu en fotografering. Jag är så otroligt glad och tacksam att jag kom i kontakt med Malin och att vi bokade in ännu en fotografering med henne, bilderna blev magiska och vi fick en underbar kväll som jag kommer komma ihåg länge, länge. Jag vill verkligen rekommendera Malin, hon är helt fantastisk, som person och på det hon gör!

Kristin
Moderskapsfotografering i havet där mamman ammar sin dotter
MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF, FAMILJEFOTOGRAF,
OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÅNGAR NATURLIGA ÖGONBLICK OCH KÄNSLOR. UTGÅR FRÅN LIDINGÖ, STOCKHOLM.