Moderskapsfotografering

Det starka bandet mellan mamma och barn


Från allra första stund har ni ett speciell band. I nio månader bär du din bebis och förbereder dig på att bli mamma. Er närhet och kärlek, det fina och det känslofyllda är värt att bevaras för alltid. Att kunna se tillbaka på denna tiden och minnas hur det var är ovärderligt. En vacker intim fotografering som görs hemma hos er eller utomhus. Du kan vara klädd eller avklädd, vi kan föreviga era mysiga amningsstunder, när ni tar ett bad eller något helt annat, du väljer själv. Det blir en lugn och avslappnad stund med fokus på ert speciella band tillsammans. För mig är moderskapet det finaste som finns. Låt mig skapa er historia att minnas för alltid.

Ammande barn som ligger tätt intill sin mamma medan hon håller om honom
Ammande barn ligger hud mot hud mot sin mamma
Mamma och son ligger tätt intill varann och mamman håller om honom
Varm kram mellan son och mamma
Nyfiken liten pojke som pekar på mammas bröst och vill amma
Mamma och son sitter på sängen och läser en bok
Pojke undersöker en växt i fönstret och mamman håller hans hand
Glad ammande bebis som ligger nära hud mot hud med sin mamma
Mamma och son som tittar ut genom fönstret
Nyfiken ammande bebis som ligger hud mot hud mot sin mamma
En varm kram mellan mamman och sitt barn
Vacker amningsstund mellan mamma och son liggandes på sängen
skrattade pojke som tittar in i kameran

Jag är så glad att du skapade denna oas av magi för oss att minnas. Jag kände mig så avslappnad, bekväm och lugn. Tiden bara flög iväg. Var verkligen helt underbart! Bilderna är helt fantastiska, har gåshud och är tårögd. Wow vad du är bra. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig det såhär fint. Du har verkligen fångat något jag aldrig hade fått se annars, tack ❤

Josefin

Från bokning till leverans

01. Bokning


Fyll i mitt bokningsformulär så återkommer jag inom någon arbetsdag så bokar vi in ett datum. Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingsavgiften. Detta bekräftar din bokning! Jag fotograferar i naturligt ljus så om det blir för dåligt väder bokar vi självklart om. Om vi gör fotograferingen inomhus startar vi runt 11-tiden för bäst ljus. Inför fotograferingen får du all information och support du behöver för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

02. Fotografering


Nu är det dags för fotografering! Vi möts på platsen utomhus eller så kommer jag hem till er och vi har en mysig stund tillsammans. Fotograferingen är cirka 60 minuter. Jag fångar er kärlek och närhet! Det fina, det varma, det intima. Fokus ligger hela tiden på att göra det till en rolig och minnesvärd stund. Jag vill att känslan ska vara lugn och avslappnad och jag hjälper till med enkla direktiv och förslag för att fånga ögonblicken.

03. Galleri och leverans


Inom två-tre veckor efter fotograferingstillfället när jag är klar med redigeringen av era bilder skickar jag en länk till ett vackert webbgalleri av era bästa bilder. Där väljer ni enkelt ut de bilder ni vill köpa, och betalar därefter. Sedan får ni ert färdiga bildgalleri med era digitala högupplösta bilder. Om ni väljer att köpa till förstoring eller fotobok kommer jag skicka detta hem till er när den är tryckt.

Har du några frågor? Skicka ett meddelande så hjälper jag dig!

Din investering


Om 1 år, 5 år, 20 år kommer du se tillbaka på de här bilderna och tacka dig själv för att tog beslutet att boka en moderskapsfotografering. Dessa bilder kommer bli mer och mer värdefulla ju längre tiden går. Att bli mamma var för mig det bästa, svåraste och mest fantastiska någonsin. Kärleken är gränslös. Att uppleva denna kärleksexplosion, när det stundtals känns som att hjärtat ska brista är helt omvälvande. Det starka bandet mellan mamma och barn är något av det finaste som finns och som jag tycker är alldeles för sällsynt på bild. Närheten, kärleken, det fina, det känslosamma. Att för alltid kunna se tillbaka på denna tiden och minnas hur det var. För mig är det otroligt värdefullt att ha kvar, och detta vill jag hjälpa till att bevara för fler mammor. Det här kanske den bästa investeringen du gör i år för dig själv och ditt/dina barn?


Priser


Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingskostnaden - 1000 kr (bokningsavgiften) som bekräftar din bokning och att du är ett steg närmre att få de där underbara bilderna på dig och barnen tillsammans. 2-3 veckor efter fotograferingen när du får tillgång till ert webbgalleri väljer du vilket bildpaket du vill köpa.

Lilla - 2500 kr


I lilla paktet ingår 5 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Mellan - 3500 kr


I mellanpaketet ingår 10 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Stora - 4500 kr


Har du svårt att bara välja ut några bilder? Om du väljer det stora paketet ingår alla bilder i galleriet, minst 40 stycken, levererade digitalt och högupplöst. Du kommer även få det fina bildspelet.

Samtliga av dessa tre paket går att delbetala i 3 månader. Jag erbjuder även fotobok och fine art-förstoring av era bästa bilder! Läs mer här


Mamma bär sin nyfikna son i famnen

Boka här


Så roligt att du funderar på att boka en fotografering! Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort. Titta även i skräpposten, ibland kan mejl hamna där. Har du inte hört något från mig inom 48 timmar så skicka ett sms till mig på 070-206 87 98. Ser framemot att höras!

FAMILJEFOTOGRAF,MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÅNGAR NATURLIGA ÖGONBLICK OCH KÄNSLOR. UTGÅR FRÅN LIDINGÖ, STOCKHOLM. GÖR ÄVEN FOTOGRAFERINGAR I HÄLSINGLAND OCH VÄRMLAND.