Nyföddfotografering

En ny liten familjemedlem


Stort grattis till er nya familjemedlem! Tiden då ditt barn precis kommit till världen är så speciell och varar under en kort period. Din bebis kommer växa, utvecklas och förändras fortare än du anar. När du senare tänker tillbaka på de första veckorna i bebisbubblan kommer du ha svårt att förstå att din bebis varit så liten. En nyföddfotografering är för dig som vill kunna se tillbaka på och återuppleva den här omvälvande och korta tiden för alltid.

Nybliven tvåbarnsmamma tittar ner på sin nyfödda dotter och skrattar och håller i henne
Mamma som står och håller sin nyfödda dotter i famnen framför fönstret med reflektioner utifrån
Stolt storasyster pussar lillasyster på huvudet
Hela familjen med pappa, mamma, storasyster, nyfödda lillasyster och deras hund på sängen tätt tillsammans
Mamman sitter och ammar lillasyster och pappan och storasyster busar bakom i sängen
Pappan lyfter upp sin dotter högt ovanför huvudet och båda skrattar tillsammans
Nyblivna tvåbarnsföräldrar står och håller i sin lilla dotter och kramas
Nyfiken storasyster lutar sig kärleksfullt över sin nyfödda lillebror
Storasystern ligger ner i familjens fåtölj och tittar ut genom fönstret
Storasyster som lutar sig mot sin nyfödda lillasyster och blundar
En glad storasyster håller om sin nyfödda lillebror
Nyblivna tvåbarnmamma håller sin nyfödde son som sover i famnen
Nybliven tvåbarnspappa pussar sin nyfödde son på huvudet
Mamman böjer sig över sin lilla dotter och pussar henne på näsan
Lycklig mamma skrattar mot sin lilla dotter

Malin kom hem till oss och vi hade en sån lugn och avslappnad känsla under hela fotograferingen. Jag kände mig så trygg med henne, det var som att vi kände varann sen innan och vi hade väldigt kul ihop. Jag är så glad och tacksam över att vi valde just Malin som fotograf, hon är supertrevlig och proffsig, bilderna blev så himla fina, minnen för livet!

Kristin

Vänta inte med att boka


Jag förstår att det kanske inte är det första du tänker på när du precis fått din lilla bebis och är helt inne i bebisbubblan. Du är hög på hormoner och skör emotionellt, du har en öm nyförlöst kropp som precis skapat ett mirakel och du har knappt hunnit förstå att just ni blivit föräldrar. Just där och då förstår jag att din första tanke kanske inte är att boka en nyföddfotografering. Se därför till att boka tidigare när du fortfarande är gravid. Detta även för att ni säkert ska få en tid medan er bebis är sådär liten och nyfödd. Vi sätter ett preliminärt datum och du hör av dig om bebis kommer tidigare eller senare än planerat. När ni sedan kommer hem från BB och fått landa några dagar kommer jag hem till er så ni slipper tänka på att åka iväg någonstans med er lilla nyfödda.

Från bokning till leverans

01. Bokning


Fyll i mitt bokningsformulär. Jag återkommer inom någon arbetsdag så bokar vi in ett preliminärt datum cirka 4-14 dagar efter beräknad födsel. Självklart anpassar vi fotograferingstillfället utefter hur ni mår och om bebisen vill ut tidigare eller senare än beräknat. Ni får all information och support ni behöver inför er fotografering för att ni ska känna er så trygga som möjligt.

02. Fotografering


Nu är det dags för fotografering! Jag kommer hem till er och vi har en mysig lugn stund där ni bara gosar med er nyfödda precis som vanligt. Till skillnad från mina andra fotograferingar håller denna fotograferingen på längre, cirka 2-4 timmar. Detta för att vi ska kunna ta allt i lugn och ro och ha pauser för matning och blöjbyten. Jag vill att känslan ska vara lugn och avslappnad och jag hjälper till med enkla direktiv och förslag för att fånga ögonblicken.

03. Galleri och leverans


Inom två-tre veckor efter fotograferingstillfället när jag är klar med redigeringen av era bilder skickar jag en länk till ett vackert webbgalleri av era bästa bilder. Där väljer ni enkelt ut de bilder ni vill köpa, och betalar därefter. Sedan får ni ert färdiga bildgalleri med era digitala högupplösta bilder. Om ni väljer att köpa till förstoring eller fotobok kommer jag skicka detta hem till er när den är tryckt.

Har du några frågor? Skicka ett meddelande så hjälper jag dig!

Mamma och pappa tittar på sin nyfödd dotter i famnen

Din investering


Om 1 år, 5 år, 20 år kommer du se tillbaka på de här bilderna och tacka dig själv för att tog beslutet att boka en nyföddfotografering. Dessa bilder kommer bli mer och mer värdefulla ju längre tiden går. Tiden då ditt barn precis kommit till världen är så speciell och varar under en kort period. Med den här fotograferingen kan du se tillbaka på och återuppleva den här omvälvande och korta tiden för alltid. Om det är något jag själv ångrar när mina två döttrar var nyfödda är det just att vi inte tog hem någon fotograf för att föreviga vår bebisbubbla. Visst, jag tog massor av bebisbilder och bilder på min man och mina döttrar, men jag själv är knappt med på någon bild och bilder på hela familjen med vår lilla nyfödda finns knappt. Så låt mig komma hem till er och föreviga er tillsammans så ni slipper ångra er! Det här kanske den bästa investeringen du gör för för familjen i år?


Priser


Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingskostnaden - 2500 kr (bokningsavgiften) som bekräftar er bokning och att ni är ett steg närmre att få bilder på er nya lilla familj. 2-3 veckor efter fotograferingen när ni får tillgång till ert webbgalleri väljer ni vilket bildpaket ni vill köpa.

Lilla - 2500 kr


I lilla paktet ingår 5 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Mellan - 3500 kr


I mellanpaketet ingår 10 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Stora - 4500 kr


Har du svårt att bara välja ut några bilder? Om du väljer det stora paketet ingår alla bilder i galleriet, minst 40 stycken, levererade digitalt och högupplöst. Du kommer även få det fina bildspelet.

Samtliga av dessa tre paket går att delbetala i 3 månader. Jag erbjuder även fotobok och fine art-förstoring av era bästa bilder! Läs mer här


Wooow! Vi har bokat Malin för både gravidfotografering och nyföddfotografering, och vi blev lika nöjd båda gångerna. Det blev helt fantastiska bilder och hon fångar verkligen upp känslorna som finns där och då. Rekommenderar alla att boka henne för att dokumentera vackra minnen

Familjen Grip
Pappa som håller sin nyfödda dotter i famnen och blundar

Boka här


Så roligt att du funderar på att boka en fotografering! Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort. Titta även i skräpposten, ibland kan mejl hamna där. Har du inte hört något från mig inom 48 timmar så skicka ett sms till mig på 070-206 87 98. Ser framemot att höras!

Dagarna efter förlossningen är väldigt skakiga men även så himla vackra och det var oerhört värdefullt att få familjen fotograferad av dig just då. Vi är enormt tacksamma för helt otroliga bilder!

Familjen Thörnlund/Modén
FAMILJEFOTOGRAF,MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÅNGAR NATURLIGA ÖGONBLICK OCH KÄNSLOR. UTGÅR FRÅN LIDINGÖ, STOCKHOLM. GÖR ÄVEN FOTOGRAFERINGAR I HÄLSINGLAND OCH VÄRMLAND.