Nyföddfotografering

En ny liten familjemedlem


Stort grattis till er nya familjemedlem! Tiden då ditt barn precis kommit till världen är så speciell och varar under en kort period. Din bebis kommer växa, utvecklas och förändras fortare än du anar. När du senare tänker tillbaka på de första veckorna i bebisbubblan kommer du ha svårt att förstå att din bebis varit så liten. En nyföddfotografering är för dig som vill kunna se tillbaka på och återuppleva den här omvälvande och korta tiden för alltid.

Vänta inte med att boka


Jag förstår att det kanske inte är det första du tänker på när du precis fått din lilla bebis och är helt inne i bebisbubblan. Du är hög på hormoner och skör emotionellt, du har en öm nyförlöst kropp som precis skapat ett mirakel och du har knappt hunnit förstå att just ni blivit föräldrar. Just där och då förstår jag att din första tanke kanske inte är att boka en nyföddfotografering. Se därför till att boka tidigare när du fortfarande är gravid. Detta även för att ni säkert ska få en tid medan er bebis är sådär liten och nyfödd. Vi sätter ett preliminärt datum och du hör av dig om bebis kommer tidigare eller senare än planerat. När ni sedan kommer hem från BB och fått landa några dagar kommer jag hem till er så ni slipper tänka på att åka iväg någonstans med er lilla nyfödda.

Lifestylefotografering med nyblivna föräldrar och deras dotter när de sitter i köket tillsammans

Från bokning till leverans

01. Bokning


Fyll i mitt bokningsformulär. Jag återkommer inom någon arbetsdag så bokar vi in ett preliminärt datum cirka 4-14 dagar efter beräknad födsel. Självklart går det även jättebra att er bebis är äldre än två veckor! Vi anpassar fotograferingstillfället utefter hur ni mår och om bebisen vill ut tidigare eller senare än beräknat. Ni får all information och support ni behöver inför er fotografering för att ni ska känna er så trygga som möjligt.

02. Fotografering


Nu är det dags för fotografering! Jag kommer hem till er och vi har en mysig lugn stund där ni bara gosar med er nyfödda precis som vanligt. Till skillnad från mina andra fotograferingar håller denna fotograferingen på längre, cirka 2-4 timmar. Detta för att vi ska kunna ta allt i lugn och ro och ha pauser för matning och blöjbyten. Jag vill att känslan ska vara lugn och avslappnad och jag hjälper till med enkla direktiv och förslag för att fånga ögonblicken.

03. Galleri och leverans


Inom tre-fyra veckor efter fotograferingstillfället när jag är klar med redigeringen av era bilder skickar jag en länk till ett vackert webbgalleri av era bästa bilder. Där väljer ni enkelt ut de bilder ni vill köpa, och betalar därefter. Sedan får ni ert färdiga bildgalleri med era digitala högupplösta bilder.

Har du några frågor? Skicka ett meddelande så hjälper jag dig!

Mysig nyföddfotografering i Stockholm där mamman håller sin sovande dotter i famnen

Din investering


Om 1 år, 5 år, 20 år kommer du se tillbaka på de här bilderna och tacka dig själv för att tog beslutet att boka en nyföddfotografering. Dessa bilder kommer bli mer och mer värdefulla ju längre tiden går. Tiden då ditt barn precis kommit till världen är så speciell och varar under en kort period. Med den här fotograferingen kan du se tillbaka på och återuppleva den här omvälvande och korta tiden för alltid. Om det är något jag själv ångrar när mina två döttrar var nyfödda är det just att vi inte tog hem någon fotograf för att föreviga vår bebisbubbla. Visst, jag tog massor av bebisbilder och bilder på min man och mina döttrar, men jag själv är knappt med på någon bild och bilder på hela familjen med vår lilla nyfödda finns knappt. Så låt mig komma hem till er och föreviga er tillsammans så ni slipper ångra er! Det här kanske den bästa investeringen du gör för för familjen i år?

intim och lugn nyföddfotografering där mor och dotter blundar tillsammans i sängen
Nybliven mamma håller om sin nyfödda dotter i famnen hud mot hud

Vad kostar det?


Vid bokning skickas en bokningsfaktura på fotograferingskostnaden som är på 2500 kr.

Detta bekräftar er bokning och att ni är ett steg närmre att få de där underbara bilderna på er nya lilla familj. 3-4 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ert webbgalleri och först då väljer ni vilket bildpaket ni vill köpa; lilla, mellan eller stora. Efter bildvalet skickas slutfakturan och när den är betald får ni era underbara favoritbilder!

Lilla - 3500 kr


I lilla paktet ingår 5 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Mellan - 4500 kr


I mellanpaketet ingår 10 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Stora - 5500 kr


Har du svårt att bara välja ut några bilder? Om du väljer det stora paketet ingår alla bilder i galleriet, minst 50 stycken, levererade digitalt och högupplöst. Du kommer även få det fina bildspelet.

Samtliga av dessa tre paket går att delbetala i 3 månader.


Boka här


Så roligt att du funderar på att boka en fotografering! Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort. Titta även i skräpposten, ibland kan mejl hamna där. Har du inte hört något från mig inom 48 timmar så skicka ett sms till mig på 070-206 87 98. Ser framemot att höras!

Wooow! Vi har bokat Malin för både gravidfotografering och nyföddfotografering, och vi blev lika nöjd båda gångerna. Det blev helt fantastiska bilder och hon fångar verkligen upp känslorna som finns där och då. Rekommenderar alla att boka henne för att dokumentera vackra minnen

Familjen Grip
MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF, FAMILJEFOTOGRAF,
OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÅNGAR NATURLIGA ÖGONBLICK OCH KÄNSLOR. UTGÅR FRÅN LIDINGÖ, STOCKHOLM.