Jag som fotograf

Jag är väldigt familjekär och skulle helst vilja pausa småbarnsåren eftersom tiden susar förbi och barnen växer så fort. Därför har det alltid varit så viktigt för mig att fotografera mycket - för att kunna gå tillbaka, känna, gråta en skvätt, skratta och minnas den underbara tiden vi har tillsammans.


Jag älskar verkligen att fånga de naturliga ögonblicken! Jag är lugn och avslappnad och kommer att hjälpa dig på alla sätt för att du ska känna dig trygg och bekväm. Jag lovar - en fotografering med mig är långt bort från stela skolfotograferingen och den uppställda porträttbilden med stora tjocka släkten. Jag eftersträvar en naturlig känsla i bilderna och att även fotostunden blir en bra och minnesvärd upplevelse. Min dröm när det kommer till era bilder är att ni ska kunna se tillbaka på dessa minnen som påminner om er kärlek och närhet. Jag vill hjälpa er att bevara era stunder så att ni för alltid kan minnas dessa och jag vill skapa de där bilderna som får er att le och ert hjärta att slå hårdare!


Jag kommer ursprungligen från underbara Hälsingland, träffade min värmlänning till man när jag pluggade grafisk design och kommunikation på universitetet i Sundsvall och bor nu sedan sex år tillbaka på Lidingö tillsammans med våra två döttrar på 2 och 4 år. Min lilla familj, jag får ofta nypa mig i armen att jag får vara just deras mamma!

Min fyraåring tycker det är så roligt att titta i våra fotoböcker tillsammans. Jag är så glad för den bildskatt jag samlat på mig, både för mig och min man och våra döttrars skull.

Malin

5 snabba om mig


Det bästa jag vet (förutom min familj) är att gå på loppisar! 

Jag älskar att måla och göra om saker.

Jag tycker byxdressar är det bästa klädesplagget.

När jag redigerar lyssnar jag på feelgoodböcker.

Jag ÄLSKAR en bra ostbricka.


MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF, FAMILJEFOTOGRAF,
OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÅNGAR NATURLIGA ÖGONBLICK OCH KÄNSLOR. UTGÅR FRÅN LIDINGÖ, STOCKHOLM.