Jag som fotograf

Jag är väldigt familjekär och skulle helst vilja pausa småbarnsåren eftersom tiden susar förbi och barnen växer så fort. Därför har det alltid varit så viktigt för mig att fotografera mycket - för att kunna gå tillbaka, känna, gråta en skvätt, skratta och minnas den underbara tiden vi har tillsammans.


För mig är det så otroligt viktigt att ha bilder på oss. Inte bara för min egen skull och mina minnen, utan även för barnen i framtiden. Jag vill att de ska kunna titta tillbaka på dessa bilder, minnas mig, minnas oss och vår tid tillsammans. Jag vill att de ska få den varma känslan i bröstet av att vår tillvaro var fylld av närhet och kärlek. Jag vill föra vidare det och jag vill minnas det när jag är gammal. För tiden går smärtsamt fort och jag vill inte släppa taget om tiden som är nu med barnen.


Jag älskar verkligen att fånga de naturliga ögonblicken! Jag är lugn och avslappnad och kommer att hjälpa dig på alla sätt för att du ska känna dig trygg och bekväm. Jag lovar - en fotografering med mig är långt bort från stela skolfotograferingen och den uppställda porträttbilden med stora tjocka släkten. Jag eftersträvar en naturlig känsla i bilderna och att även fotostunden blir en bra och minnesvärd upplevelse. Min dröm när det kommer till era bilder är att ni ska kunna se tillbaka på dessa minnen som påminner om er kärlek och närhet. Jag vill hjälpa er att bevara era stunder så att ni för alltid kan minnas dessa och jag vill skapa de där bilderna som får er att le och ert hjärta att slå hårdare!


Jag kommer ursprungligen från underbara Hälsingland, träffade min värmlänning till man när jag pluggade grafisk design och kommunikation på universitetet i Sundsvall och bor nu sedan sex år tillbaka på Lidingö tillsammans med våra två döttrar på 2 och 4 år. Min lilla familj, jag får ofta nypa mig i armen att jag får vara just deras mamma!

Fotograf Malin Lindell med familjen springandes på stranden

Min fyraåring tycker det är så roligt att titta i våra fotoböcker tillsammans. Jag är så glad för den bildskatt jag samlat på mig, både för mig och min man och våra döttrars skull.

Malin
Fotograf Malin Lindell

5 snabba om mig


  • Det bästa jag vet (förutom min familj) är att gå på loppisar! 
  • Jag älskar att måla och göra om saker.
  • Jag tycker byxdressar är det bästa klädesplagget.
  • När jag redigerar lyssnar jag på feelgoodböcker.
  • Blir lycklig av en bra ostbricka.
Födelsedagsmorgon med glada barn och paket
Mamma står i vattnet och ammar sin dotter
Födelsedagsmorgon med glada barn och paket
Pappa lyfter upp sin dotter i luften och båda skrattar

MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF, FAMILJEFOTOGRAF,
OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÅNGAR NATURLIGA ÖGONBLICK OCH KÄNSLOR. UTGÅR FRÅN LIDINGÖ, STOCKHOLM.