Prislista


Vid bokning skickar jag en faktura på fotograferingskostnaden (bokningsavgiften). Detta bekräftar er bokning! Ungefär 3-4 veckor efter fotograferingen när ni får tillgång till ert webbgalleri väljer ni vilket bildpaket ni vill köpa, lilla, mellan eller stora. Samtliga av dessa tre paket går att delbetala i 3 månader. Jag erbjuder även fotobok och fine art-förstoring av era bästa bilder.

En varm kram mellan mamman och sitt ammande barn

Moderskapsfotografering

FOTOGRAFERING 1-2 TIMMar


Från allra första stund har ni ett speciell band. Er närhet och kärlek, det fina och det känslofyllda är värt att bevaras för alltid. Att kunna se tillbaka på denna tiden och minnas hur det var är ovärderligt. 


BOKNINGSAVGIFT- 1500 KR
Nyföddfotografering där mamman pussar sin nyfödda dotter på näsan

Nyföddfotografering

FOTOGRAFERINg 2-4 timmar


Tiden då ditt barn precis kommit till världen är så speciell och varar under en kort period. En nyföddfotografering är för dig som vill kunna se tillbaka på och återuppleva den här omvälvande och korta tiden för alltid.


BOKNINGSAVGIFT- 2500 KR
Familj med pappa, mamma och barn i famn som skrattar tillsammans

Familjefotografering

FOTOGRAFERING 1-2 TIMMAR


En härlig fotografering hemma hos er eller utomhus, ni väljer själva! Jag hjälper er att spara minnen som i framtiden påminner om hur livet såg ut just där och då och som förevigar den stora kärleken som ni delar.


BOKNINGSAVGIFT- 1500 KR
Gravidfotografering där den blivande pappan håller om magen och kramar blivande mamman

Gravidfotografering

FOTOGRAFERING 1-2 TIMMAR


Att ha en växande mage som gömmer en ny liten familjemedlem är verkligen magiskt. Låt oss bevara denna speciella tid. Kom ihåg livet precis innan bebis föddes, hur ni kände och hur ni längtade. 


BOKNINGSAVGIFT- 1500 KR

Välj vilket bildpaket du vill köpa

Lilla - 3500 kr


I lilla paktet ingår 5 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Mellan - 4500 kr


I mellanpaketet ingår 10 högupplösta redigerade bilder levererade digitalt, du väljer dina favoriter i webbgalleriet.

Stora - 5500 kr


Har du svårt att bara välja ut några bilder? Om du väljer det stora paketet ingår alla bilder i galleriet, minst 50 stycken, levererade digitalt och högupplöst. Du kommer även få det fina bildspelet.

Samtliga av dessa tre paket går att delbetala i 3 månader. Jag erbjuder även fotobok och fine art-förstoring av era bästa bilder! Läs mer härProdukter


Jag är så glad att kunna erbjuda mer än bara digitala bilder! Jag vet själv att det är så lätt hänt att bilderna blir liggande på datorn, tiden finns inte riktigt till för att sätta sig ner och ta tag i detta. Men visst är det något alldeles extra att kunna krypa upp i soffan tillsammans med barnen och bläddra i en fotobok tillsammans, eller se sin treåring peka på tavlorna på väggen och utropa stolt "där är vi mamma!". Så låt nu inte de fina bilderna på er ligga bortglömda på en hårddisk!


Fotobok - 2500 kr

Samla era favoritbilder i en vacker fotobok! Fotoboken är 20x20 cm och i ”lay flat"-modell som ger helt plana uppslag. Omslaget trycks på vacker textil och du kan välja mellan några olika färger på textilen. Inlagan är av äkta fotografiskt papper som är speciellt framtaget för fotoböcker. Pappret är matt som inte ger något blänk och sidorna är extra tjocka. Ni väljer vilka bilder som ska finnas med i boken och jag skapar en layout som ni får godkänna innan tryck. Det får plats cirka 15-25 stycken bilder i boken.


FINE ART-förstoringar

Era foton printade på vackert helmatt syrafritt papper i 100% bomull. Håller en livstid och mer än så!


20x30cm 450kr

30x40cm 600kr


Frakt är inkluderat i priset så era produkter kommer direkt hem till er eller till postombud.


MODERSKAPSFOTOGRAF, NYFÖDDFOTOGRAF, FAMILJEFOTOGRAF,
OCH GRAVIDFOTOGRAF. FÅNGAR NATURLIGA ÖGONBLICK OCH KÄNSLOR. UTGÅR FRÅN LIDINGÖ, STOCKHOLM.